Assortiment

Onderstaand ons brede assortiment. Al onze fietsen zijn voorzien van een bel, pompje, zadeltas (met bandenlichter, multitool en reserveband) en daarnaast krijg je standaard een helm en gewassen bidons te leen zodat je altijd goed uitgerust en veilig op pad gaat. Je kiest zelf of je met normale pedalen of klik pedalen wil fietsen en uiteraard kun je daar dan ook schoenen bij huren.

Heb je ergens vragen over, aarzel dan niet om ons te bellen, mailen of whatsappen. We antwoorden over het algemeen net zo snel als dat we fietsen!

Sensa Romagna Assortiment
De Sensa Romagna is een super degelijke racefiets en met de Tiagra afmontage (11-34) kun je zowel op vlak terrein als in de bergen goed uit de wielen! De fietsen zijn al te huren van € 59,- per dag en meer info vind je hier. Reserveren kan via het formulier


De Sensa Romagna Gravel GRX is de perfecte gravelbike. Je rijdt snel door bospaden en toert net wat relaxter dan op de racefiets. Met de GRX 2 x 11 afmontage, schijfremmen en 40 MM banden heb je overal een veilig gevoel. Voor de langere ritten hebben we ook grote zadeltassen (10 liter) en frametassen (5 liter) te huur. Deze fietsen zijn al te huren van € 69,- per dag, meer info vind je hier. Reserveren kan via het formulier op gravelbiketehuur.nl. Vooralsnog zijn de gravelbikes alleen in Woerden te huren.

Full Carbon Premium racefietsen. De Sensa GF Ultegra Special is een full carbon racefiets met Ultegra (50/34 en 11-32) afmontage. De manier om jouw trip naar de bergen extra plezeirig te maken of gewoon om te testen of carbon jouw next step is. Vooralsnog alleen te huur in Woerden vanaf € 99,- per dag en € 300,- voor een week. Reserveren kan via het formulier.(selecteer de locatie Premium Carbon) of stuur een WhatsApp.

De Sensa Umbria Junior racer is een leuke kinderracefiets zodat jouw zoon of dochter eindelijke mee kan met die mooie  rit. Met een framemaat 35 en 26 inch wielen kun je van 125 tot 150 cm heerlijk toeren. Kijk ook even op www.kinderracefietstehuur.nl voor meer info en leuke tips om te oefenen.  Reserveren kan via het formulier. Let op, deze fietsen zijn alleen op onze locatie in Woerden te huren.

Hoe schakel je? Wanneer zit een helm goed? Wat is een mooie route? Hoe houd ik het langer vol? Tijdens onze clinics op de racefiets en gravelbike behandelen we precies wat jij graag wil leren. Leuk als je twijfelt of racefietsen jouw ding is. Het antwoord is natuurlijk ja, maar we laten het je graag ervaren. 

Trailer Assortiment
Onze trailer vervoert tot 20 racefietsen met gemak, veilig en zonder schade omdat de fietsen met gasveren worden vastgezet op de banden. De trailer is ook nog eens met een gewoon rijbewijs te besturen. De huur bedraagt € 50,- per dag (minimale afname 3 dagen) en uiteraard is deze ook overal te bezorgen. Te huur in Woerden door simpelweg even een mail te sturen naar [email protected] of stuur een WhatsApp.

Deze feedback A Frame lichtgewicht fietsenrekken zorgen ervoor dat de fietsen op jouw evenement veilig en netjes staan geparkeerd. Eenvoudig in elkaar te zetten en daardoor ook eenvoudig te verplaatsen (naar de rustplek bijvoorbeeld). De huur bedraagt € 25,- per rek per dag en aan een rek kunnen 10 tot 12 fietsen hangen. Reserveren of meer weten? Stuur ons even een mail en dan reageren we snel.


Wij ondersteunen jouw event met onze volgauto. Voorzien van reservemateriaal, voeding en reservefietsen zodat iedereen altijd door kan. En mocht dat echt niet meer lukken, dan brengen we jouw belangrijke klant weer veilig naar het centrale verzamelpunt. Geen punt.

Tacx Neo Assortiment

De Tacx Neo geeft jou de mogelijkheid om altijd te trainen, wat voor weer het ook is. Koppel eenvoudig met Zwift of de Tacx software en de Tacx past automatisch de weerstand aan aan het hellingspercentage! De huur bedraagt € 200,- per maand en is ook te huur in combinatie met een fiets , zodat jij je eigen fiets gewoon kunt blijven gebruiken om buiten te fietsen. Reserveren of meer weten? Stuur ons even een mail en dan reageren we snel.