Wij zoeken partners!

Voor de nationale en internationale uitrol van racefietstehuur.nl zijn wij op zoek naar enthousiaste en ondernemende racefietsliefhebbers!

Racefietstehuur.nl:

Wij houden van fietsen en fietsen voor ons plezier. Het maakt ons blij, het werkt verslavend en grensverleggend. Wij garanderen dat onze klanten ook blij worden van onze service. Wij houden namelijk van persoonlijk contact en behandelen mensen daarom zoals wij zelf behandeld willen worden. Open, eerlijk en servicegericht. Het is heel simpel; wij zijn (pas) blij als de huurder dat is! Klink dit als een cliché? Lees hier de ervaringen van onze huurders.

Het Concept:

Het verhuren van racefietsen via racefietstehuur.nl is inmiddels een bewezen concept en als onze partner profiteer jij onder andere van onze;
 geavanceerde online planningstool;
 kennis, kunde en ervaring over het verhuren van racefietsen;
 inkooprelaties;
 voorwaarden, huurovereenkomsten, contracten etc;
 naam, netwerk, marketing etc
Kortom, wij verzorgen alles, zodat jij je alleen bezig houdt met wat je leuk vindt: het verhuren van fietsen en mensen blij maken.
Als partner van racefietstehuur.nl kun je overigens perfect de combinatie met een andere inkomstenbron of parttime baan maken. Dus  reageer ook als je op zoek bent naar extra omzet en / of traffic naar je huidige business.

Onze service:

Op onze site kan men snel en eenvoudig online een kwalitatief goede racefiets huren voor elke periode. Elke racefiets die Racefietstehuur.nl verhuurt, stellen we volledig op maat af en uiteraard krijgt iedere huurder een duidelijke uitleg over de fiets en tips over het weggebruik. Iedere fiets is voorzien van een bel, pompje en een zadeltas met bandenlichters, reserveband en multitool. Huurders krijgen standaard een helm en bidons  mee en gaan dus meteen veilig en onbezorgd op pad. Ook verhuren wij extra’s als schoenen, triatlonsturen en fietskarren en ben je zelf uiteraard vrij om dit aanbod te vergroten met bijvoorbeeld begeleid fietsen, koffie met appeltaart, wielerkleding en ga maar door.

Jij:

– Klantgerichte instelling;
 (Basis)technische kennis van racefietsen;
 Vrije opslagruimte  (overdekt en afgesloten);
 Uitstekende bereikbaarheid per telefoon en email;
 Flexibele werkinstelling;
 Herkenning in onze normen en waarden;
– Eigen onderneming, ondernemend en enthousiast
– Humor

En nu:

Heb je interesse of wil je meer informatie? Neem vandaag nog contact met ons op via  [email protected] of 06 12 20 76 29.

Tot snel.