Racefietsen

Wij hebben alle maten racefietsen op voorraad, van framemaat 48 tot en met 62. die zowel voor heren als dames prettig te berijden zijn. Voor dames werken wij ook met specifieke dameszadels. Daarnaast hebben wij ook kinderracefietsen voor kinderen van (ongeveer) 8 tot 13 jaar. Deze kinderracefietsen hebben een framemaat 38 en 26″ wielen. Kijk ook op www.kinderracefietstehuur.nl

Elke racefiets stellen we volledig op jouw maat af en natuurlijk krijg je een duidelijke uitleg en de nodige tips. Onze fietsen zijn voorzien van een bel, pompje (en een grote handpomp bij langere huurperiode) én een zadeltasje met bandenlichters, een reserveband en een multitool. Ook krijg je standaard een helm en bidon te leen, zodat je meteen veilig en goed uitgerust kunt vertrekken.

Wij verhuren fietsen van het merk Sensa en staan garant voor technisch goed en schoon materiaal. De racefietsen hebben een aluminium frame met een carbon voorvork en zijn afgemonteerd met een mix van Shimano 105 of de vergelijkbare nieuwe Tiagra 4700 groep. Het spreekt voor zich dat wij de fietsen en ander materiaal zoals schoenen, helmen, pompen, triatlonsturen en fietskarren na elke verhuurperiode controleren en schoonmaken.

Huren?

Je kunt heel makkelijk ons aanvraagformulier invullen. Voor specifieke vragen kun je contact opnemen met de verschillende vestigingen of mailen naar het algemene adres (info@racefietstehuur.nl ) dan kan dat natuurlijk ook.

Benieuwd wie wij zijn en welke normen en waarden wij belangrijk vinden? Hier lees je er alles over.

Heb je vragen of wil je meer weten over bijvoorbeeld het kopen van een fiets? Wij beantwoorden ze graag.

Uiteraard is het ook  mogelijk om mountainbikes bij ons te huren. Dezelfde kwaliteit en service! Kijk voor meer informatie op www.mountainbiketehuur.nl