Amsterdam

Amsterdam, de stad met de meeste fietsen in Europa. En ook zeer geliefd bij wielrenners. Vanuit onze verhuurlocatie in de van Woustraat ben je zo de stad uit en fiets je via Ouderkerk aan de Amstel via de Ronde Hoep eenvoudig richting Abcoude en Vinkeveen. Maar ook het Rondje van het Noorden is makkelijk aan te rijden.

Joost en Rob van Maats hebben met hun ruime fietservaring meer dan genoeg tips voor je. En je kunt bij Maats meteen terecht voor de vetste wielerkleding en de beste koffie van de stad (vinden wij..)

Maats komt van de Belgische wielerterm Ploegmaats en vertegenwoordigt voor ons perfect het gevoel wat samen fietsen en samen de wielersport beleven zo bijzonder en mooi maakt. Er samen in het weekend op uitgaan en nieuwe routes ontdekken. Samen goede koffie drinken en uren ouwehoeren over de uitslag en het verloop van de laatste koers op tv. Waar mogelijk elkaar ‘op het rooster leggen’ op het eerste de beste bruggetje of duinpad, maar ook elkaar uit de wind houden op minder dagen en wachten tijdens de zoveelste lekke band of ander materiaalpech. Samen na afloop een biertje drinken en alweer plannen maken voor de volgende rit. Hier staat Maats Cycling Culture voor. Rob en Joost delen hun passie graag met je.

In Amsterdam verhuren we over het algemeen de Bianchi Via Nirone (Noire), een prachtfietse met shimano 105 afmontage, maar ook onze degelijke Sensa Romagna met de nieuwste Tiagra groep staat er op voorraad.


Even voorstellen!

Welkom bij Racefietstehuur Amsterdam.Het team van Maats helpt je graag op weg met het juiste materiaal. Ook voor de beste koffie en de vetste wielerkleding ben je aan het juiste adres!

 Maats

Goede service, ervaring en kennis.. Ontzettend goede nieuwe fietsen! Top prijs – kwaliteit verhouding..

 

Lees hier meer ervaringen van huurders…


Waar vind je ons?

van woustraat 165
1074 AK Amsterdam
06 24 94 37 21 (Rob)
 amsterdam@racefietstehuur.nl

Huur nu!

 

De openingstijden zijn:
Maandag gesloten
Dinsdag van 10:00 tot 18:00
Woensdag van 10:00 tot 18:00
Donderdag van 10:00 tot 18:00
Vrijdag van 10:00 tot 18:00
Zaterdag van 10:00 tot 17:00
Zondag van 12:00 tot 17:00