Amsterdam

Amsterdam, de stad met de meeste fietsen in Europa. Echt! En ook zeer geliefd bij wielrenners uiteraard. Vanuit onze ‘drive-in’ verhuurlocatie op de Joan Muyskenweg ben je zo de stad uit en fiets je via Ouderkerk aan de Amstel via de Ronde Hoep eenvoudig richting Abcoude en Vinkeveen. Maar ook het Rondje van het Noorden is makkelijk aan te rijden. 

We helpen je met plezier aan op de juiste maat racefiets en geven uitleg over het schakelen. Natuurlijk kun je al je vragen stellen zodat je met een goed gevoel op pad gaat. Na je aanvraag bellen of mailen we even om de juiste tijden af te stemmen. Nu al zin in!


Even voorstellen!

Welkom bij Racefietstehuur Amsterdam. Vanaf onze flexibele ‘drive-in’ locatie op de Joan Muyskenweg helpen we je graag op pad. We komen met plezier naar de locatie (dat is de reden dat we altijd even een afspraak maken!) en helpen je met alles op weg vanuit onze flexibele racefietstehuur.nl bus!

 

Goede service, ervaring en kennis.. Ontzettend goede nieuwe fietsen! Top prijs – kwaliteit verhouding..

Lees hier meer ervaringen van huurders…


Waar vind je ons?

Joan Muyskenweg 22
Metrohalte Overamstel
1096 CJ Amsterdam
06 12 20 76 29

WhatsApp met Amsterdam!
 [email protected]

Huur nu!

De openingstijden zijn:

Altijd en nooit :-).

Als je jouw aanvraag invult via ons aanvraagformulier, dan nemen we snel contact op om een afspraak in te plannen! Super flexibel dus