Zakelijk / Clinics

Racefietstehuur.nl begeleidt verschillende soorten toertochten. Van een bedrijfsuitje met borrel tot een startersclinic voor een groep vrienden. Er is een aantal standaard routes we die fietsen en uiteraard is het ook mogelijk om op maat een route uit te zetten en te begeleiden.

We richten ons vooral op plezier en energiede twee voor ons belangrijkste uitgangspunten van wielrennen! Je kunt hier meer lezen over onze filosofie.


 Trailer

Toertocht bij jou in de buurt

Een leuk bedrijsuitje of relatie event in de omgeving van jouw eigen kantoor? Meer vitaliteit en minder ziekteverzuim in je organisatie? Ga toch fietsen….

– deelname aan een toertocht naar keuze
– minimaal 10, maximaal 20 deelnemers
– fiets, helm, bidonnen voor iedere deelnemers
– inclusief bezorgen
– €50,- per persoon*

Uiteraard zijn alle fietsen voorzien van een bel, pompje, zadeltas met bandenlichters, multitool en reserveband zodat iedere deelnemer goed uitgerust en veilig op pad gaat.

* Straal van 75KM van Utrecht, ex inschrijfgeld toertocht

Boeken? Extra clinic vooraf? Bedrijfstenue? Neem contact op via  info@racefietstehuur.nl


 

Amsterdam – Volendam

Vertrekkend vanuit Amsterdam Noord gaan we via Durgerdam richting Marken en Volendam. Een mooie tocht langs de dijk en genoeg ruimte om de basis vaardigheden vanm het racefietsen onder controle te krijgen. Deze route heeft een variant van 40 tot 90 KM en is naar wens in te vullen met een lunch en/of een overtocht per boot van Marken naar Volendam.

Groene hart

Het groene hart staat bekend om z’n oneindige fietsroutes. Startend vanuit het middelpunt in Woerden, zijn er verschillende tochten te maken van 40 tot 100 KM langs de mooiste routes, plassen en weilanden. Ook hier is de route te combineren met een lunch of borrel in bijvoorbeeld 1 van de vele kastelen op de routes. 

 

Wil je meer informatie over de mogelijkheden om begeleid te fietsen? Neem dan contact op via info@racefietstehuur.nl