Over ons

Wij houden van fietsen. We zijn geen professionele wielrenners, maar fietsen voor ons plezier. Het maakt ons blij, het werkt verslavend én grensverleggend en het houdt ons gezond en daadkrachtig. Met onder andere de Maratona, Marmotte, Amstel Gold Race, Ronde van Vlaanderen, Veenendaal – Veenendaal en nog veel meer prachtige avonturen hebben wij de nodige kilometers afgelegd.

Het gevoel dat wij hebben na een lange zondagse ochtendrit, een zware toertocht in Frankrijk of een korte ronde op hoog tempo, willen wij iedereen laten beleven. Daarom stellen wij je in staat om op een snelle, eenvoudige en betrouwbare manier een racefiets te huren en zelf te ervaren welke positieve invloed wielrennen op je leven heeft.

Enthousiast en persoonlijk

Dat je van fietsen blij wordt hebben we hopelijk al duidelijk gemaakt. Daarnaast garanderen we dat je ook van onze service blij wordt. Wij houden namelijk van persoonlijk contact en behandelen mensen daarom zoals wij zelf behandeld willen worden. Open, eerlijk en servicegericht. Het is heel simpel; wij zijn (pas) blij als jij dat bent!